Noćni program - Među svetovima svet

Noćas ćemo se baviti mentalnim zdravljem trudnica i porodilja. Ovo je nastavak naše majske emisije u kojoj smo pokrenuli temu od partnerstva do roditeljstva, a u kojoj ćemo razgovarati o problemima koji se javljaju kako na putu do roditeljstva, tako i neposredno posle porođaja.  

Skloni smo da sva emotivna stanja sa negativnim predznakom kao što su strahovi, panike, neraspoloženja, depresije u trudnoći i posle porođaja etiketiramo kao hormonalne promene, čime se podržava pasivna trpeljivost i ne podstiče traženje pomoći. Naša gošća, dr Slađana Marinović Mitrović, psihijatar, upoznaće nas sa znacima anksioznih i depresivnih stanja i drugih mentalno-zdravstvenih izazova u ovom izuzetno značajnom periodu u životu žene i porodice.

Otvaranjem telefonskih linija u drugom satu emisije (011/ 322 50 99 i 011/ 322 52 99) otvaramo put našim slušaocima da iskažu svoja iskustva u vezi sa temama iz prvog sata, moguće dileme, pitanja, predloge u atmosferi uzajamnog poštovanja i razumevanja.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog
broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]