Noćni program - Među svetovima svet

Noćašnja emisija biće posvećena 20-godišnjici postojanja Srpskog društva za integrativnu art psihoterapiju. Kako se ovaj jubilej proslavlja radnim programom koji se održava 28. juna u Institutu za mentalno zdravlje, pozvali smo u goste predsednicu društva,prof. Snežanu Milenković, i jednog od učesnika, Biljanu Rašković, integrativnu art psihoterapeutkinju. Ovo je prilika da upoznamo naše slušaoce sa još jednim načinom da se pomogne ljudima da bolje upoznaju i razumeju sebe, svoja osećanja i svoje ponašanje.

Saznaćemo šta je to integrativna art (psiho)terapija i da li je za njenu primenu neophodan umetnički talenat? U čemu je razlika između art psihoterapije i art terapije i kako se razlikuju od radne terapije? Ko je dobar kandidat i koji su oblici psiholoških problema/poremećaja pogodni za art psihoterapiju generalno? Kakav je odnos art psihoterapeuta i klijenta? Ovo su samo neka pitanja za naše gošće kako bi nam predstavile ovaj važan oblik psihoterapijskog rada.

U drugom satu emisije naši gosti svojim direktnim uključenjem čine da ovaj naš svet među svetovima svetli u noći.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog.

broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]