Noćni program-Među svetovima svet

Tema emisije biće psihološko roditeljstvo. Kako se broj razvoda povećava, tako je u porastu broj porodica sa ne-biološkim roditeljem.

O njima se mnogo ne priča, iako se kovanicom "psihološki roditelji" ili "bonus roditelj" (roditelj pride) želi prevazići stereotip vezan za pojmove maćehe i očuha kome je pečat dala i opominjuća vizija iz bajki. Kako ploviti vodama psihološkog roditeljstva i biti dobar roditelj? Koji su najveći izazovi koji ih čekaju? Koje alatke ili veštine su od pomoći kako se stvari ne bi primale lično, kao "dete me ne voli", već doprinele razumevanju  detetovog doživljaja raspada porodice i pojave nove ličnosti koju nisu ni tražili ni izabrali.

U drugom satu emisije bojevi 011/322 50 99 i 011/322 52 99 dostupni su našim slušaocima kako bi podelili sa nama svoje priče, utiske, komentare i predloge.

Autor emisije je Branke Kordić, klinički psihologbroj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]