Noćni program - Među svetovima svet

Nastavljamo našu potragu za adekvatnim načinima da se psihoterapija i savetovanje približe ljudima iz manjih mesta širom Srbije, zbog predpostavke da su predrasude i otpori prema psihološkim vidovima pomoći veći nego u velikim gradovima, a i odlazak po pomoć znatno vidljiviji a time i otežani.

Naša gošća biće Karolina Vereš, psiholog, psihodramski psihoterapeut i predsednik udruženja Centra za lični razvoj Spektrum u Subotici. Izabrali smo njihovu priču jer je drugačija, u dobrom smislu, po načinima na koji promovišu mentalno zdravlje, po misiji koju su usvojili, po naporu da povežu stručnjake iz oblasti psihoterapije sa teritorije Vojvodine, po ukazivanju na "lovce na ljudske duše".

U drugom satu otvaramo telefonske linije za naše slušaoce da svojim ličnim učešćem obogate naš mali, psihološki svet među svim drugim svetovima. (011/322 50 99 i 011/322 52 99)

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog

broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]