Предбрачни уговори

„Брак се уређује законом само онда када не може другачије“, давно је написао Душко Радовић.

Како се данас велики број младих води принципом „чист рачун, дуга љубав”, све чешће се одлучују да своје будуће, пре свега имовинске односе, одреде унапред. Правници су мишљења да у томе нема ничег лошег, јер ће на тај начин поштедети себе бројних проблема уколико дође до развода. Како се прави предбрачни уговор, може ли да довeде у сумњу љубав и поверење, шта на то кажу психолози и наши суграђани, чућете у данашњој емисији. 

У наставку подсећање на догађаје који су кроз историју музике обележили 31. мај. Очекује вас још једна прича о песми, пола сата домаће и музике из региона, најава актуелних догађаја и рапорт нашег репортера о саобраћају на београдским улицама.

Водитељ Весна Парезановић Алексић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]