Читај ми!

Жене на филму

На Дан жена, говоримо о томе колико се о друштву, времену у коме живимо и односу према женама може сазнати по женским ликовима у домаћим филмским хитовима.

Kо су филмске хероине, колико уопште имамо главних женских ликова у српском филму око којих се плете прича, а које нису само ту да би подржале и оправдале неке попступке главног мушког јунака или улепшале кадар? О овоме разговарамо са Марином Фафулић Милосављевић са Факултета драмских уметности, ауорком књиге о блокбастерима српске кинематографије.

У наставку, подсетићемо вас на важне догађаје у поп рок историји који су догодили на данашњи дан. Ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, музику из Србије и региона, прича о једној песми и низ актуелних занимљивости и важних информација. 

Са вама је Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво