Читај ми!

Нове платформе за ново доба

Жељни смо позоришта уживо, одласка на представе и свега што тај чин доноси, али онлајн уживање у уметности, на које смо били принуђени у години за нама, остаће део наше свакодневице, јер има и добре стране и јер је виртуелни свет постао неизбежан.

Млади брачни пар уметника, Теодора и Иван Јанковић дошли су на идеју да сниме актуелне представе из Србије како би позориште било доступно свима, у било ком тренутку, са било ког места које има приступ интернету. Направили су платформу која има за циљ да позориште приближи домаћој публици широм света, да театар усели у нове медијске просторе, тачније у светску интернет мрежу. 

У наставку емисије подсетићемо вас на важне догађаје у поп рок историји који су догодили на данашњи дан. Ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, музику из Србије и региона, прича о једној песми и низ актуелних занимљивости и важних информација.

Емисију води Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]