Читај ми!

Ниси сама

Јавност у Србији данима је узнемирена вешћу да је познати наставник глуме Мирослав Мика Алексић ухапшен због оптужби да је сексуално напаствовао пет својих ученица, од којих су две биле малолетне.

Случај је покренуо бројне теме у друштву и чини се да ће изазвати и бројне промене. Kако да помогнемо жртвама као друштво и појединци, како да претње препознамо на време разговарамо са психологом Тањом Игњатовић из Аутономног женског центра.

У наставку емисије подсетићемо вас на важне догађаје у поп рок историји који су догодили на данашњи дан. Ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, музику из Србије и региона, прича о једној песми и низ актуелних занимљивости и важних информација.

Емисију води Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]