Читај ми!

Гост: Гордан Kичић, глумац и редитељ

Након успешног филмског редитељског дебија, филма „Реална прича”, Гордан Kичић је у викенду за нама имао и телевизијски редитељски деби, јер је на РТС-у почело приказивање серије „Мама и тата се играју рата”, у којој тумачи и главну улогу. У причи о породици пред којом су разни изазови савременог друштва, препознаће се многи.

У наставку емисије кроз датумске приче и песме подсетићемо се важних догађаја који су се у историји попа и рока догодили на данашњи дан, а у вези су са: Томом Петијем, Ејми Вајнхаус, групама U2 и Стив Милер бенд. Ту је и пола сата резервисаних за музику из Србије и региона, прича о једној песми, актуелности са светских музичких топ листа и новости са наше културно- уметничке сцене. 

Водитељ емисије је Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]