Зашто се не разумемо?

Kомуникација међу људима поприма све чешће епитет агресивна.

Ретко посвећујемо пажњу шта саговорник говори, важно нам је да кажемо сопствено мишљење. Љубазност је постала раритет. Kако и зашто је до тога дошло и има ли спаса, о томе разговарамо са нашом гошћом културологом др Мајом Вукадиновић.

Наставак емисије резервисан је за музичке приче: датумске песме подсећају нас на рођендане музичара као и годишњице објављивања албума, синглова и других значајних догађаја из историје попа и рокенрола. Ту је и пола сата резервисано само за музику из Србије и региона, а упућујемо вас и на нумере које су актуелне. Чућете и каква се то посебна прича крије иза једне песме, а за организовање дана, ту су сервисни подаци и наш репортер.

Репортер: Петар Протић
Водитељ емисије: Јелена Kнежевић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]