Нова светска активност – пријави комшију

Многе државе уводе потпуну или делимичну забрану кретања не би ли „изравнали епидемијску криву“.

Власти неких земаља чак подстичу грађане да пријављују и фотографишу оне који се не придржавају мера физичке дистанце и забране кретања. Када је реч о томе како се ово може злоупотребити и како се из личних анимозитета може таргетирати појединац и претворити у државног непријатеља, говоримо у првом сату емисије. Уз разне примере широм света, размотрићемо позитивне стране и неочекиване и штетне последице друштава пуних „Чворовића”. 

У наставку и друге теме. Сервисне информације и други важни подаци помоћи ће многима у организовању дана. За опуштеније теме, ту су приче иза песама, а прослављамо и рођендане албума, синглова и музичара. Ту је и пола сата резервисаних само за нумере из Србије и региона.

Емисију воде Бранислав Трајковић и Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]