Летња башта

Кина одавно није асоцијација само на јефтину робу. Сваког дана из те земље нам стижу вести о производима и услугама који имају предзнак "паметно".

Као једна од најнапреднијих земаља у области технологије, Кина улаже у образовање будућих стручњака за вештачку интелигенцију. Примена те технологије ушла је у многе сфере друштва и бизниса, и занимљиво је пратити како мења свет око нас. Да ли ће роботи за емотивну подршку, дипломатију, вођење телевизијског програма или чак и помагање судијама, бити мудра инвестиција за напредак цивилизације? Овом темом отварамо наше поподневно „баштарење".

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица", песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.

 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Летња башта Летња башта

Аутор:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]