Летња башта

Кијану Ривс, Чак Норис, Гај Ричи, Ештон Кучер, Том Харди, Марго Роби, Деми Ловато, Мајнард Џејмс Кинан, Ед О’Нил, а ваља споменути и покојног Ентонија Бордена – сви они имају светски познате каријере у кинематографији, музици и другим попкултурним нишама.

Оно што их спаја јесте бразилски џијуџицу. Ова борилачка вештина све је популарнија и у Србији, али бразилски џијуџицу многи погрешно портретишу као нешто што је насилно и за „опаке момке". Његов интензитет, посвећеност и филозофија су сасвим другачији, а о томе говори гост Двестадвојке, оснивач и главни тренер у „Gracie Barra" (Грејси баха) клубу у Београду, Данијел Брајчић.

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица", песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.


Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар