Викенд те зове!

Најављујемо прави вински викенд у Србији!

Београд је данас домаћин одабраним и најбољим винарима региона, који своја вина представљају на првом „Гранд Тејстингу”. Ова манифестација је прва и једина ове врсте на Балкану, зато ћемо угостити Александра Аћимовића, врсног познаваоца вина.
Овогодишњи, 14. фестивал вина „Винофест Вршац 2019” у организацији Туристичке организације Вршац биће одржан у великој сали хотела „Србија”. Оно што издваја вршачки „Винофест” од сличних, јесте могућност да се на овом сајму дегустирају, оцене и купе вина која се у Србији иначе не могу наћи.
У Заводу за спорт и медицину спорта, сутра ће бити одржано финале XX Меморијалног турнира РТС у малом фудбалу по групама, „Играјмо за 16”.

Удружење „Чеп за хендикеп” и десетине националних организација особа са инвалидитетом, у сарадњи са бројним компанијама, инстутуцијама, амбасадама и појединцима који су током претходних седам година допринели успешној реализацији филантропско еколошке иницијативе „Чеп за хендикеп”, данас од 12 часова у „Београдском маркету” на Дорћолу, организује први „Чеп ФЕСТ” - инклузивни еколошки фестивал за целу породицу.

И још много тога о чему причамо до 11 часова. 

Водитељ је Дејана Јочовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво