Обрати пажњу!

О проблему се може проговорити и кроз – цртеж.

Ово би могло да буде основно полазиште филозофије Арт брут правца, који у Србији води дипломирани сликар и сценограф у Народном позоришту Приштина у Грачаници Горан Стојчетовић. Да је такозвани „дубински цртеж” лековит и од помоћи код различитих менталних проблема, али и у свакодневном животу, потврђује тесна сарадња Арт Брут студија са Клиником за психијатрију ВМА. Како стручњацима овакав цртеж може да буде „двојезични речник”, а цртачима одговор на многа питања која нису ни знали да треба да поставе, причамо од 13 часова.

У наставку емисије предлажемо културне догађаје које можете посетити ових дана, а рубрику „Временска капсула” посвећујемо харизматичном глумцу и певачу - Брус Вилис данас пуни 64 годинe! О научним, технолошким достигнућима и вестима из дигиталног света, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”.

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво