Читај ми!

Радован Рајић: То је то

Документарни програм

За емисију Говори да бих те видео, о свом животу говори Радован Рајић, технолог, један од најбољих ћевап мајстора у Сарајеву и читавој СФРЈ, који је своје знање и умеће пренео у Београд, у своју, по квалитету надалеко чувену ћевабџиницу „То је то", која привлачи љубитеље „сарајевског оригинала", како Београђана тако и странаца.

Животни пут Радована Рајића, својеврсно је сведочанство да људи који су свој живот утемељили на поштењу, традицији, породичним вредностима, духовности и мишљењу, могу успешно пребродити све препреке које у магли ратова постављају инаугуратори новог глобалног поретка и њихови извршиоци, руковођени интересним стратегијама које се најуспешније могу реализовати у условима свеопштег бешчашћа прекривеног обландама добрих намера.

Аутор емисије је Биљана Ђоровић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Говори да бих те видео Говори да бих те видео

Аутор:
Група аутора

Серија полусатних документарних репортажа, за чији је скупни назив узета позната Сократова изрека: "Говори да бих те видео". Ова оригинална продукција Радио Београда 2 сједињује квалитете актуелног друштвеног ангажмана и култивисане радиофонске обраде. [ детаљније ]