Читај ми!

Филм „Неразумевалица” и Феђа Штукан

Емисија о седмој уметности

Играни филм „Неразумевалица" је пројекат Удружења „Свитац" које реализује пројекте са циљем да промовишу децу и омладину са инвалидитетом, као и саму суштину инклузије. Креатори филма су на бајковит начин покушали да приближе широј публици главни проблем деце и особа са сметњама у интелектуалном развоју, а то је неразумевање језика.

Режију пројекта који је подржало Министарство правде потписује Алекса Максимовић, а сценарио Ксенија Марковић. Њу ћете чути у данашњој емисији, као и атмосферу забележену на премијери овог филма у недељу у Комбанк дворани.

Гост данашње емисије је глумац Феђа Штукан, који је недавно у Београду представио своју књигу „Бланк" у издању Чигоја штампе. По речима данашњег госта, ова књига никада није требало ни да буде објављена, па је, мислећи да то никад нико неће читати, имао слободу да напише све. На наговор Бреда Пита и Анђелине Џоли, књига је објављена и пред нама је сада густо и мучно ткање приче о снајперисти у специјалним јединицама у рату, бескућнику и хероинском овиснику у миру, па све до рефлектора холивудске А продукције. Феђа Штукан је сарајевски глумац, пилот и вечити падобранац. Домаћој публици познат је по улогама у филму „Нечиста крв" и серији „Клан", а за наше слушаоце говориће о огољавању и глуми која га и даље узбуђује.

Данас је најављен програм предстојећег Белдокса, па ћемо сазнати шта га чини.

Уређује и води Ана Вучковић Денчић.

 

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара