Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Из садржаја емисије:

У првом сегменту јутарњег викенд програма Нови дан препоручићемо вам сезону директних преноса из Метрополитена у Њујорку, која ће на нашим таласима бити настављена вечерас једним од најомиљенијих музичко-сценских дела свих времена - Фигаровом женидбом Волфганга Амадеуса Моцарта.

Говоримо о награди „Лазар Трифуновић" за ликовну критику и теоријско разматрање савремене визуелне уметности у штампаним и електронским медијима. Чућете и разговор са Милицом Илић, поводом књиге, „Сакрална топографија и веровања у Средњем и Горњем Високу", у издању Музеја Понишавља.

У другом делу емисије гост у студију је Хаџи Зоран Мрђеновић, председник Kраљевског Реда Витезова који ће говорити о традицији пливања за Богојављенски крст у Београдском језеру.

Емисију припрема и води Александар Дробац

број коментара 0 Пошаљи коментар
Нови дан Нови дан

Аутор:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]