Ко (шта) руши империју ?

Да ли је покрет Антифа месецима планирао побуну?

Можемо ли говорити о инжењерингу кризе и њеном усмеравању и свесном продужавању? Ко стоји иза ове организације и да ли је Америка већ сломљена изнутра, као што тврди лондонски Гардијен? Да ли је све тањи слој моћне пословне и политичке елите у све већем раскораку са огромним бројем грађана?

Гости емисије су: проф. др Срђа Трифковић, професор на Факултету политичких наука у Бањалуци и спољнополитички коментатор америчког часописа Хроника и Бранко Павловић, адвокат и сарадник Нове српске политичке мисли.

Емисију уређује и води Снежана Бићанин.   

 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 13. јун 2020, 10:05) - Ђурађ Х. [нерегистровани]

Империја се враћа

Британији је требала Америка да победи своје конкуренте у оба светска рата. Као награду за пружене услуге САД добија делове нафтних поља и друге ресурсе које је Британија освојила од Османлија и других. Време експлоатације тих ресурса је било уговором ограничено. Као на пример: Турска добија (поново) право да експлоатише своја рудна богатства 2023. Нови Светски поредак је уствари онај стари, од пре сто и више година.

Агора Агора

Аутор:
Снежана Бићанин

Радио-магазин који анализира феномене из области политичког живота, филозофије, политике и политичке теорије. [ детаљније ]