Антологија песника

Oд 28. септембра до 2. октобра, можете чути како своје стихове говори песникиња Јелена Ћирић.

Јелена М. Ћирић рођена је 15. новембра 1973. у Смедереву, у Пожаревцу је завршила oсновну школу и гимназију. Дипломирала је на Правном факултету Универзитета у Београду. Са породицом - мужем и две ћерке, живи у Прагу.

Члан је Уметничке групе Арте из Београда, књижевног клуба Милош Црњански из Бијељине и Удружења грађана Ластавица, у оквиру кога активно учествује у организовању културних и хуманитарних акција у Прагу. Досадашњи рад представила је путем бројних сајтова, књижевних портала, заступљена је у многим часописима, зборницима и антологијама поезије, превођена на чешки, енглески, немачки, словеначки, македонски, хрватски, арапски језик. Заступљена је у Биографском лексикону Српски писци у расејању 1914-2014.  Члан је Удружења књижевника Србије од 2013. године. Добитник је признања "Златна значка Културно-просветне заједнице Србије" за 2014. годину.

Пише љубавно-еротску поезију, која је у највећем заступљена у њеним досадашњим збиркама, али и остале видове поезије, као и кратке приче. До сада је објавила две збирке поезије: Жар и Наискап, коаутор je књиге поезије Ја, ти он и она (2012), као и једне коауторске књиге у електронској форми (М. Гогов, М. Королија, Ј. М. Ћирић, 2012).

Уредник емисије: Вељко Жујовић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара