Вести из света спорта

Ређају се успеси српских спортиста на Медитеранским играма у Алжирском Орану. Последњи успех оствaрио је репрезентативац у мачевању Вељко Ћук који је освојио златну медаљу у спорту у којем, последњих деценија, нисмо имали пуно успеха.

Са пажњом пратимо Вимблдон на којем је Новак Ђоковић после преокрета победио Синера у четвртфиналу и у петак ће се борити против Британца Камерона Норија за улазак у велико финале. Полуфинални меч је на програму у петак и највероватније почеће у 14 часова.
 
Увелико се играју квалификације фудбалских клубова за европска такмичења. Данас су на програму квалификације за Лигу шампиона и Лигу конференција. Наши клубови чекају друго коло, а већ у петак 8. јула почеће и нова фудбалска сезона у Србији. Хоће ли бити неизвеснија и занимљивија и какав резултат можемо да очекујемо у Европи за наш програм говори фудбалски тренер Драган Окука.
 
Мушка одбојкашка репрезентација Србије одиграће вечерас од 20 часова прву утакмицу трећег викенда лиге нација против Словеније. Утакмица ће бити одиграна у Гдањску у Пољској.
 
Емисију припрема и води Дејан Николић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво