Читај ми!

Данас без победа српских спортиста у Токију

На Олимпијским играма у Токију, одбојкашице Србије изгубиле су од Бразила са 3:1, а ватерполисти су поражени од Хрватске са 14:12. Новак Ђоковић је изгубио меч за треће место од Шпанца Пабла Карења Бусте са 2:1. У микс дублу, Ђоковић и Нина Стојановић предали су меч за бронзану медаљу због исцпљености најбољег тенисера света. Требало је да играју против пара из Аустралије Ешли Барти- Джон Пирс. У стрељаштву, Андреа Арсовић је била осма у финалу дисциплине малокалибарска пушка тростав. Сања Вукашиновић је била 25-та у квалификацијама. Драгана Томашевић није се пласирала у финале бацања диска. После отказаног меча у дублу, Ђоковић се обратио и извинио навијачима. Рекао је да је желео медаље исто колико и они и да је дао све од себе. Навео је како му је част да игра за Србију и изразио жељу да игра на наредним Олимпијским играма у Паризу.

Погоршава се епидемијска ситуација у Србији. Све је више и пацијената на болничком лечењу. Епидемиолози понављају да се морају поштовати мере и да је једино решење вакцинација. Нови епидемијски подаци биће објављени око 15 часова. На порталу е-Управа доступне су три нове услуге које омогућавају да се врло брзо електронски добије уверење да се против физичког и правног лица не води кривични поступак, као и да правно лице није осуђивано. Представљању услуге е-Уверење у Другом основном суду у Београду присуствовала је премијерка Ане Брнабић. Она је рекла да се увођењем нових услуга додатно олакшава живот грађанима и да држава треба да служи као сервис грађанима 24 сата сваког дана у години.

У Ђаковици је ухапшен мушкарац, осумњичен да је разбио врата стана повратнице Драгице Гашић, и однео камеру за надзирање, техничке ствари, гардеробу, храну и лекове. Одређен му је 48-часовни притвор. Полиција обезбеђује улаз зграде у којој је стан Драгице Гашић. Новоименовани високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит стигао је са породицом у ту земљу, уочи званичног преузимања функције, потврђено је из његове Канцеларије. Примопредаја дужности између Шмита и одлазећег високог представника Валентина Инцка је у понедељак у Сарајеву.

Гужве су на аутопутевима у земљи и на граничним прелазима и на уласку у земљу и приликом изласка.

Уредник и водитељ: Мирослав Војводић

Уредници вести: Марица Сердар и Ненад Селаковић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво