Читај ми!

Пост ковид синдром и лечење

Упркос врло строгим мерама затварања у земљама Европе, број оболелих врло споро опада. За годину дана регистровано је више од 130 милиона случајева заражавања вирусом ковид 19. Директно или индиректно због ковида је преминуло више од 2 милиона и 800 хиљада становника наше планете.

У Србији епидемијска ситуација се, бар тако делује, полако смирује. Стручњаци сматрају да је разлог све већи број вакцинисаних, а исти ефекти после масовне имунизације забележени су и у Израелу, Великој Британији и Уједињеним Арапским Емиратима. Који су симптоми коронавируса? Како их разликовати од симптома које изазивају алергије? Како се обавља пост ковид лечење и које последице може изазвати вирус корона? Да ли је вакцина једино решење како би се епидемија зауставила?

Гост емисије је пулмолог Татјана Радосављевић.

Разговор води Александар Миливојевић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
У средишту пажње У средишту пажње

Аутор:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]