Читај ми!

Економско оснаживање жена кроз обуке за занате

Упркос ситуацији изазваној коронавирусом, Удружење пословних жена Србије пронашло је начин да онлајн реализује пројекат "Економско оснаживање рањивих група жена кроз обуке за занате". Сличне обуке одржане су и пре две године. О идеји и циљевима пројекта за наш програм говориће Драгана Добросављевић из Удружења пословних жена Србије.

У емисији „Ухвати дан" представићемо и Удружење неформалних неговатеља које чине углавном сродиници који се брину о оболелима од Алцхајмерове болести. Удруживањем, они желе да помогну, али и да укажу на све проблеме које изазива та опака и на жалост, на нашим просторима, све присутнија болест.

Национална алијанса за локални економски развој недавно је представила 13-то издање "Сиве књиге" са препорукама за побољшање услова пословања у Србији. Влада је усвојила раније препоруке као што су покретање портала јавних набавки, измене Закона о фискализацији који треба да обезбеди већи степен дигитализације тог процеса. У нашем јутарњем програму сазнаћете који су приоритети НАЛЕД-а за ову годину.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво