Читај ми!

Креће масовна вакцинација становништва против коронавируса

Председник Републике Србије Александар Вучић и председница Владе Републике Србије Ана Брнабић председаваће седницом државног врха и Оперативног тима за вакцинацију која ће бити одржана у осам часова у Палати Србија. По завршетку седнице очекује се и обраћање председника Србије Александра Вучића које ћемо уживо преносити у нашем програму.

Како метеоролози најављују, ових дана ћемо изаћи из хладног таласа, снег у нижим пределима почеће да се топи, али на планинама и даље остаје. У сред зиме врло су чести и снежни сметови, овога јутра сазнаћемо како се треба понашати уколико се нађемо у проблему који проузрокују обилне снежне падавине. Искуства и савете са нама ће поделити Стефан Дракулић, спасилац из Горске службе спасавања.

Овога јутра посетићемо и југ Србије где велики број села већ неколико дана нема струју. Од нашег репортера сазнаћемо да ли је решење проблема на видику.

У нашем јутарњем програму угостићемо и Секретара за културу града Београда, Ивана Карла, тема нашег разговора биће промена термина одржавања овогодишњег ФЕСТ-а и нешто измењена форма одржавања културних манифестација у овој години.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

број коментара 0 Пошаљи коментар