Опрезно са уносом суплемената!

Са уласком у јесен и стрепњом од новог налета коронавируса порасла је потрошња витамина и минерала. Што је страх јачи, посеже се за већим количинама. Да ли знамо кад је потребно да природи помажемо тако што ћемо надокнађивати оно што не уносимо храном, водимо ли рачуна о томе шта од елемената комбинујемо и какви су ризици уколико суплементе не узимамо на правилан начин? О томе ћемо разговарати са доктором Жељком Влаисављевићем.

Околности у којима смо се нашли и које нам је наметнуо КОВИД 19,у сајбер простор увеле су велики број фирми. То је, логично, повећало и ризике, а многе фирме чак и нису биле спремне за такву промену. О томе  како је бизнис одговорио на кризу биће речи следеће седмице на панелу који организује Фондација „Регистар националног интернет домена Србије". То је повод да о овој теми сазнамо више од Жарка Кецића из РНИДС-а. 

Број сезонских пољопривредних радника, који су били ангажовани на црно, преполовио се за само две године. Чућемо на који начин се у томе успело и да ли је могуће да се то примени и на сезонце у другим делатностима.

Уредник и водитељ Оливера Стајић

број коментара 0 Пошаљи коментар