Да ли је Београд спреман за нови талас короне, грејну сезону...?

Са Гораном Весићем,  замеником градоначелника Београда разговарамо о почетку грејне сезоне у Београду, повећању броја заражених ковидом 19  и мерама које се предузимају у главном граду, о томе како теку радови око и у храму "Светог Саве", завршетку радова на београдским саобраћајницима и постављању споменика на Савском тргу...

Октобар је месец безбедности на интернету. На питање "Да ли су регистри одговорни за спорне садржаје на интернету" одговара Дејан Ђукић в.д. директора и руководилац Сектора општих и правних послова националних интернет домена Србије.

Ситуација са коронавирусум у свету је све тежа. Слушамо последње извештаје из Лондона и Брисела.

Богословија светог Кирила и Методија у Призрену уписала је десету генерацију ученика од обнављања 2011. Наредне, 2021-ве Призренска богословија слави 150 година постојања. О малом и великом јубилеју говори Исидор Јагодић, професор и заменик ректора Богословије.

Крај октобра обично је у знаку Београдског сајма књига. Ове године, због ситуације са епидемијом, наша највећа манифестација посвећена књизи, изостаће. Празник књиге обележиће, међутим, књижаре Делфи које ће на Сајамским данима књиге окупити око 90 издавача.

Уредник и водитељ Дубравка Марковић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво