Колико је снажно ваше срце?

На Светски дан срца јутарњи програм већим дело посвећујемо превентиви и искуствима када су срчана обољења у питању. Моји гости биће проф. др Бранко Белеслин, кардиолог у Клиничком центру Србије, Аца Селтик, фронтмен групе Ортодокс Келтс који је имао два инфаркта, оба током концерата , а и са вама у Питању јутра, разговарамо о овој теми.

Од првог октобра страни туристи моћи ће да буду пријављени само на један начин, а о начину и позиву за категоризацију туристичког смештаја, али и о културним манифестацијама у Београду раговарамо са  Маријом Вуковић, Руководиоцем сектора за туризам и угоститељство и Надом Радосављевић Зец, Начелницом одељења за туризам у градском Секретаријату за привреду.

Данас је тачно педесет година од када је Милутин Вељковић после 464 дана изашао из пећине Самар у Копајкошарама код Сврљига. Оборио је светски рекорд али је и током боравка у пећини спровео разне експерименте. Овај дан ће бити вечерас свечано обележен, а ми у програм укључујемо његовог сина, Александра Вељковића.

Са вама је Александра Младеновић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]