Кредити стигли на наплату

Пратимо актуелну епидемиолошку ситуацију у земљи и иностранству. Које мере су где уведене, колико се поштују, куда држављани Србије могу да путују, а границе којих земаља су затворене?

Министарство просвете најавило је могућност наставе на даљину и у новој школској години, уколико буде неопходно. Док се већ снимају онлајн часови, са проф др Невеном Буђевац разговарамо о томе како припремити децу, нарочито прваке, за школу уз телевизор и интернет апликације, и да ли би и у коликој мери ђаци требало да обнављају градиво и током распуста.

Тромесечни мораторијум на кредите је истекао. Банке настављају да наплаћују рате кредита, али нуде и разне могућности уз то, Шта је паметно изабрати, објашњава Душан Узелац, са портала „Каматица".

Црвени крст Београда и Србије покренули су националну кампању „Црвени крст црвени тепих", усмерену на подизање свести о потреби добровољног давалаштва крви. О кампањи и познатим личностима из света спорта, науке и уметности који су промотери кампање, говори председница Црвеног крста Београда др Весна Либек.

Аутор и водитељ: Тања Зељковић.

број коментара 0 Пошаљи коментар