Изолација - више развода или више беба?

Почетак данашњег Јутарњег програма обележиће вести које су - и у нашој земљи, и у свету - обојене све снажнијим присуством и распростирањем вируса корона, као и утицајем тога на практично све сфере јавног и приватног живота. И током програма, до 10 часова, приоритет ће нам бити све нове информације које буду пристизале, а значајан простор одвојићемо и за актуелне коментаре стручњака из различитих области.

Водећа британска адвокатица за бракоразводне парнице наговестила је у парламенту да ће дужи временски период заједничког боравка у затвореном простору многе парове довести до краја њихових (ван)брачних веза.  Питаћемо Вас да ли и ви мислите тако или би то можда могло да свету, па и нашој земљи, донесе више беба? Да ли је изолација можда погодна и за повећање наталитета, без обзира што је мало коме до мало чега...?

Представићемо вам једну од наставница која је оставила најбољи утисак у настави "на даљину",  Данијелу Квас која предаје српски језик и књизевност у ОШ "Душко Радовић" на Новом Београду, али, сада, и на РТС-у.

Чућете и колико су солидарни пчелари и вредне жене у Бачком Моноштору, како ће Београдска филхармонија наступати по становима и кућама те како је првих десетак дана у изолацији прошло код старијег београдског брачног пара Јуковић.

Са вама - Елизабета Арсеновић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво