Ухвати дан

Шта значи "Мастер програм 4.0" из области ИТ-ја који ће први пут повезивати више од 10 факултета и привреду? О овој теми говориће Немања Ђорђевић из Иницијативе Дигитална Србија која је, заједно с Министарством просвете, покренула ову иницијативу.

Колико се у Србији поштује интелектуална својина, питаћемо наше слушаоце. Повод је одлука Фејсбука да без дозволе аутора није могуће објавити неки садржај на друштвеним мрежама.

Који су резултати спровођења програма "Становање Рома" који се спроводи више од две године и како побољшати услове живота ове мањине у Србији?

Најављујемо конференцију "Нови хоризонти културе, уметности и медија у дигиталом окружењу" која се одржава поводом 30 година од свог оснивања, Институт за позориште, филм, радио и телевизију Факултета драмских уметности у Београду, као и фестивал С.У.Т.Р.А. који је посвећен споју науке, технологије и уметности, а одржава се у Музеју науке и технике.

Представићемо нову концепцију и нову сезону Програма за дијаспору РТС-а, а најавићемо и гостовање РТС Каравана "Најлепше народне песме" у Косовској Митровици.

Будите уз ваш Радио Београд 1!

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво