Ноћни програм - Путовање до угла

Упознајемо се са зборником поезије "Ово није дом" и новим простором "Papergirl Galerija Hub", отвореним за идеје и креативност.

"Ово није дом: песникиње о миграцији" представља избор радова педесет песникиња са територије бивше Југославије. Тема о којој говоре сви ти различити женски гласови тиче се миграција, на било који начин, што значи како физичког тако и унутрашњег кретања, лутања, идентитета, припадања, бездомности и дома: "Дом који је негде другде, изван нас, изван и саме потраге за домом који није нужност".

Зборник, објављен 2017, уредиле су Јелена Анђеловска и Витомирка Вита Требовац. Након промоција у Београду и Новом Саду, трећа промоција одржана је 30. марта у недавно отвореној Papergirl Галерији у Београду.

Своју поезију читале су Јасмина Топић, Милица Милосављевић, Јелена Ниџовић, Витомирка Вита Требовац, Јована Свирац, Маша Сеничић, Јелена Анђеловска и Софија Живковић.

Уредница и водитељка емисије: Хана Гадомски

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]