Ноћни програм - Путовање до угла

Наша саговорница је Татјана Милутиновић Вондрачек, академска вајарка.

"Диши дубоко је назив изложбе под којим Татјана Милутиновић Вондрачек у галерији Луцида представља део својих радова насталих у периоду 2012-2017. године. Изложени радови изведени су комбинованом техником, претежно на основи од стиродура, уз употребу туша, органдина, шлаг метала, чиода и веза златним концем. Уметница каже да јој је избор материјала дозвољавао да лако преобликује своје идеје, уколико би осетила потребу за променом..."

Ивона Фреги (из каталога за изложбу)

Татјана Милутиновић Вондрачек дипломирала је на Факултету ликовних уметности, смер вајарство, 1991. године, и магистрирала на истом факултету 1994. Своје радове представила је на бројним групним и самосталним изложбама. Члан је УЛУС-а од 1994. године. Добитник је више значајних награда и признања. Живи и ради у Београду.

Аутор и водитељ емисије: Хана Гадомски

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]