Ноћни програм - Путовање до угла

Како призоре из свакодневног живота види око фотографа?

Наш гост је Игор Чоко. По образовању дипломирани етнолог-антрополог, документарном фотографијом истражује сензибилитет људи, живот улице и стигматизованих група. Излагао је на самосталним и групним изложбама у Србији, региону и Европи, а радови су му објављивани у водећим медијима на простору бивше Југославије и Европе.

Аутор је књига фотографија "Субверзивна естетика улице - Призори раскошне стварности", "Заробљени - Пакао је ту иза угла" и "Иза решетака - Живот осуђеника из Окружног затвора у Београду".

У емисији ћемо чути и кратке приче различитих саговорника о њиховим интересовањима, омиљеним местима, занимљивим догађајима, књигама, музици, филмовима, као и препоруке за нека предстојећа културна дешавања.

Аутор и водитељ: Хана Гадомски

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 08. окт 2017, 04:23) - Mookie Blaylock [нерегистровани]

Sve pohvale!

Prvo izdanje emisije "Putovanje do ugla" je bilo odlično, nadamo se još boljem nastavku! Najzad nešto u duhu "Snovremena" ponovo na Radio Beogradu!

Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]