Ноћни програм - Друга страна рачунара

Тема емисије: како платити online у Србији, а да не сносиш косеквенце?! Зашто нам је е-трговина још непозната и непризната? Како системски можемо решити електронско пословање и направити Сајбер Србију?

О томе ће причати трио фантастикус: Вук Губеринић - оснивач и директор Car.Go startapa, Дарко Видић - интернет предузетник, директор Green Design, борац за 21. век и Милан Трбојевић - сајбер књиговођа и порески саветник, специјализован за ИТ предузетнике и мали бизнис.

Настављамо причу о летњим музичким фестивалима. О томе ће причати: Срђан Недељковић - дипломирани правник, оснивач и организатор Парк Феста у Ужицу.

Коришћење рачунара у стварању музике, продукцији и свирању уживо. О теми која ствара сталне полемике причаће: Ненад Тодоровић - The Cockblockers Band.

Аутори и водитељи: Владан Ненадић и Предраг Јовановић

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 24. јул 2016, 19:22) - ☺ [нерегистровани]

Svaka čast drugoj strani računara!


Emisije su vam baš za praznike i odmore jer su optimistične i opuštajuće, za razliku od političkih emisija, pogotovo od političkih emisija o napornjacima!

Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]