Радио Вртешка: Програмска шема - недеља, 09. окт 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Ања и октобар, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Нема везе одело, 6. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Радиозофирање о млеку, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Вау класика: Вагнер, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Гавран и страшило, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Нема везе одело, 5. део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Радиозофирање о љубимцима, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Вау класика: Леонард Бернштајн, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Четири тачке, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Нема везе одело, 4. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Радиозофирање о снази, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Вау класика: Мусоргски, р.
05:05
Микс, р.