Читај ми!

Rijana na poluvremenu Superboula, a u reklamama opet sve prišti od zvezda

Publiku će na poluvremenu Superboula 2023 zabavljati niko drugi do Rijana, koja je 2019. odbila poziv. Dok će u reklamama koje se specijalno pripremaju za ovaj sportski šou prodefilovati zvezde od Džona Travolte, Serene Vilijams, Adama Drajvera i mnogih drugih.

Svi se slažu da će Rijana ispuniti očekivanja publike na najvećem događaju godine koji prate milioni gledalaca, mada se očekuje da će njen šou biti prilagođen svim uzrastima, odnosno prilagođen celoj porodici.

Još jedan važan faktor koji će uticati na šou Superboula je glavni sponzor, a to je ove godine „Epl mjuzik“. Dakle, zvanično to će biti „Epl mjuzik halftajm šou“ (Apple Music Halftime Shov), što znači da uz vrhunskog izvođača i vrhunskog sponzora, ali i na osnovu tizera, može se očekivati pravi spektakl.

Supebolul je više od fudbala

Superboul, koji je po tradici nagledaniji sportski događaj u Sjedinjenim Državama, predstavlja izlog za kompanije, a za reklamne agencije prilika da prodaju njihove proizvode i usluge u oglasima koji više liče na mini-filmove. Do sada su reklame pivskih kompanija prednjačile pre nedeljne utakmice, ali brendovi hrane, automobilske kompanije i onlajn usluge takođe imaju značajnu težinu.

Sve je prepuno poznatih ličnosti, a specijalni efekti zaslepljuju. Neke reklame igraju na emocije, dok u drugima humor dominira. Pojedine odmah postaju hitovi, a pojedine zbunjuju gledace.

Kompanije već objavljuju tizere, pa čak i pune verzije svojih reklama uoči današnje utakmice, na kojoj će se Kanzas Siti čifsi suprotstaviti Filadelfija iglsima u Glendejlu u Arizoni.

Squarespace: Adam Driver se umnožava

Dok razmišlja o tome kako je „Skverspejs“ veb-lokacija koja pravi druge veb-stranice, glumac Adam Driver se unožava u bezbroj verzija sebe.

T-Mobile: Novi komšija

Džon Travolta pridružuje se Zaku Brafu i Donaldu Fejsonu u muzičkoj numeri inspirisanoj temom iz Brilijantina u reklami za T-Mobajlov 5G kućni internet.

Pepsi zero: Stiv Martin i Ben Stiler

„Pepsi“ nije želeo da se pojavi samo sa jednom reklamom, već su pripremili dve, obe pod nazivom „Sjajna gluma ili odličan ukus?“. U jednoj se pojavljuje glumac i komičar Stiv Martin, a na drugoj glumac i komičar Ben Stiler.

Gugl: Popravljeno na Pikselu

Ejmi Šumer, Janis Adetokombo i Dodža Ket popravljaju svoje fotografije koristeći funkcije za uređivanje slika koje im pruža njihov telefon Gugl Piksel 7. Zbogom bivši momci, loši modni izbori i mutni snimci.

Skečers: Snup Dog

Rep zvezda Snup Dog pokazuje svoje „skečersice“ dok leti avionom, vozi bicikl, šiša psa i trenira fudbal. Uz njega se pojavljuje i niz gostujućih zvezda.

Dženeral motors i Netfliks

Dženeral motors i Netfliks su se udružili da promovišu električna vozila, deo partnerstva koje podrazumeva da ćemo gledati više električnih automobila u Netfliksovoj produkciji. Vil Farel glumi zajedno sa odabranim Netfliksovim zvezdama iz serija: Bridžerton, Strejndžer tings i Skvid gejm.

Michelob Ultra: Dan novih članova

Brend piva Michelob Ultra izabrao je golf za najveći dan fudbala. Reklama sa slavnim ličnostima, inspirisana selijom iz osamdesetih, Golf klub, suprotstavlja tenisku superzvezdu Serenu Vilijams protiv glumca Brajana Koksa iz serije Naslednici, u meču veka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије