Zaboravio tenk ispred paba

Vest kao stvorena za Riplija! Verovali ili ne, nepoznati muškarac je pre dva meseca parkirao svoj tenk ispred jednog paba u Mančesteru i od tada se ne pojavljuje. Vlasnici lokala ne znaju šta da rade.

Nešto pre Božića u decembru prošle godine, jedan muškarac parkirao je tenk pored paba u Zapadnom Didsburiju u Mančesteru.

Sedam nedelja kasnije, tenk se još uvek nalazi na istom parking mestu, piše list "Saut Mančester riport".

Iako su Martin i Džejn Devlin, vlasnici paba "Four In Hand", popričali sa "tenkistom" kada je došao, o njemu ne znaju ništa i do sada nisu pronašli način da dođu do njega.

"Ovo je baš misterija", kaže Martin. "Došao je pre skoro dva meseca i pitao da ga ostavi tu."

"Koliko znam, obično ga je parkirao u Lepving lejnu, ali nakon što su se stanari žalili, pokušao je da ga parkira kod jednog drugog paba, no, pošto je njihov parking prostor premali, rekli smo mu da može da ga ostavi ovde."

"Ponekada je ulazio u lokal, ali od tada se nije pojavljivao. Čak ni ime mu ne znam", nastavlja Martin (45), koji sa suprugom Džejn (41), pab "Four In Hand" drži već dve godine.

"Definitivno je neobično imati tenk na parkingu za automobile, ali ja svima pričam kako moja žena ponovo uči da vozi!", našalio se vlasnik.

Džejn odgovara: "Mogla bih da ga vozim, ali sam očajna u tome, pa ljudima kažem da je to moj novi automobil i da se čuvaju".

"Moguće je da je vlasnik tenka svoje neobično vozilo koristio za proslavu momačkih večeri", nadovezao se Martin.

U međuvremenu, maslinasta grdosija je postala prava atrakcija među gostima paba koji se redovno fotografišu pored njega, navodi lokalni medij.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво