Čitaj mi!

U Danskoj, kupci i zaposleni zbog snežne oluje proveli noć u Ikei

U severnoj Danskoj, izložbeni salon robne kuće Ikea pretvorio se u ogromnu spavaću sobu. Šest mušterija i oko dvadesetak zaposlenih zarobljenih u snežnoj mećavi proveli su noć i prespavali u izloženim krevetima.

Severnu Dansku je zahvatila snažna mećava i palo je do 30 centimetara snega. U izložbenom salonu robne kuće Ikea u Olborgu zbog snažne oluje nekoliko mušterija i zaposleni bili su prinuđeni da tu provedu noć.

„Spavali smo na izloženom nameštaju na prvom spratu, gde imamo krevete, dušeke i sofe na razvlačenje“, rekao je menadžer prodavnice Peter Elmose za tabloid Ekstra bladet.

Ljudi su mogli „da izaberu krevet koji su oduvek želeli da probaju“.

Elmos je rekao da su noć proveli uz večeru i televizijski program i da su se jako lepo zabavljali.

Danski javni servis DR objavio je i da su zaposleni u prodavnici igračaka koja se nalazi pored robne kuće Ikea, takođe proveli noć sa njima.

„To je mnogo bolje nego spavati u autu. Bilo je lepo i toplo i srećni smo što su nas pustili unutra“, rekla je Mišel Baret, jedna od osoblja prodavnice igračaka, za DR.

„Samo smo se slatko smejali onome što nas je snašlo, jer je verovatno više nikada nećemo doživeti nešto slično“, dodala je Baret.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 03. dec 2021, 16:02) - Petar [neregistrovani]

Noć u...

Koja luda zabava, k'o noć u muzeju. Super! Voleo bih da se tako preko noći zaglavim u nekoj auto kući. U prodavnici ili bar u unirent-u, u garaži, pa da pogledam izbliza sve one divne automobile koje nikad neću imati. Ne bih mogao da ih vozim, ali bih bar mogao da sednem u svaki od njih. Bilo bi zanimljivo.