Читај ми!

Siledžija napao tinejdžera koji je četvorostruki džijudžicu šampion

Snimak tinejdžera iz Engleske koji nekoliko puta onesposobljava siledžiju koji ga je napao brzo se proširio društvenim mrežama i do sada je pregledan skoro milion puta.

Nepoznati čovek prišao je tinejdžeru Aleksu Vilijamsu dok je sa prijateljem sedeo na klupi i napao ga. Ono što siledžija nije znao jeste da je Vilijams četvorostruki šampion brazilskog džijudžitsa.

Nakon što ga je napao, tinejdžer ga je podigao i bacio na pod, a onda ga pustio da ustane. Siledžiji to očigledno nije bilo dovoljno pošto se slična situacija ponovila.

Vilijams kaže da je posle bliskog susreta morao da ode u bolnicu jer je primetio da mu se krv sliva niz vrat, a onda je shvatio da ga je napadač ugrizao. Iz bolnice je izašao sa 6 šavova.

„Primetio sam krv, a onda shvatio da me je ugrizao za uvo“, rekao je kasnije Vilijams, dodajući da je pokušavao da se odbrani, ali i da smiri situaciju.

Bivši MMA borac Aleks Enlund, koji trenira Vilijamsa, podelio je snimak na društvenim mrežama, hvaleći svog učenika.

„Odrastao čovek napada 16-godišnjeg višestrukog svetskog šampiona brazilskog džijudžitsa. Aleks je pokazao staloženost, uzdržanost i hrabrost u ovoj situaciji. Upišite svoje dete na borilački sport. Nikad neće postati siledžija zbog odmerenosti kojoj se nauče na treninzima“, napisao je Enlund.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво