Читај ми!

Kako će se spremati novi „mekplent burger" - veganski obrok u Mekdonaldsu

Gigant u prodaji brze hrane isprobaće novi mekplent burger, po ceni od 3,49 funti u deset restorana u Koventriju od 29. septembra, kao i na dodatnih 250 prodajnih mesta od 13. oktobra.

Mekdonalds konačno nudi veganski hamburger u Velikoj Britaniji i u Irskoj, nakon godina istraživanja, kako bi usavršio biljnu pljeskavicu uz parče veganskog sira.

Mekplent burger čini veganska lepinja sa susamom, senf, kečap, veganski sos, luk, kisele krastavce, zelenu salatu, paradajz i veganski sir.

Pripremaće se u posebnim, odvojenim prostorijama.

Iz Mekdonaldsa su rekli da njegov prvi hamburger na biljnoj bazi „pruža isti sjajan ukus i iskustvo koje biste očekivali od Mekdonaldsovih hamburgera".

Sledi trogodišnje istraživanje o tome kako će se novi burger prihvatiti, i eventualno prilagoditi potrošačima.

Veganska Mekdonalds pljeskavica je razvijena u saradnji sa američkom kompanijom za proizvodnju alternativnog mesa "Beyond Meat", a sir kao dodatak, proizvodi se na bazi proteina graška, kao i novi veganski sos.

Verziju Mekplenta iz Velike Britanije i Irske, koja je najavljena prošle godine, Vegetarijansko društvo u potpunosti je akreditovalo kao vegansku.

„Veliko nam je zadovoljstvo što konačno lansiramo mekplent u Velikoj Britaniji i Irskoj. Kao i kod svake naše ponude, odvajamo vreme da se uverimo da ispunjava najviše standarde i da će svi naši kupci uživati. Uvek tražimo različite načine za inoviranje i zadovoljavanje potreba naših kupaca, a sa mekplentom imamo ukusan hamburger na biljnoj bazi koji će se svideti svima. Bez obzira da li ste vegan ili samo volite biljnu pljeskavicu, uvereni smo da ćete uživati u mekplentu", rekla je direktorka marketinga kompanije Mekdonalds u Velikoj Britaniji i Irskoj, Mišel Grejem Kler.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво