Читај ми!

Majstor za motore velikog srca – ponovo prodaje motor da pomogne malom Gavrilu

Nemanja Ugrešić koji izrađuje i prilagođava motocikle u svojoj radionici u Beogradu, ponovo je pokazao koliko srce ima. Na vest da je malom Gavrilu Đurđeviću potrebna novčana pomoć kako bi se izlečio, Nemanja je odlučio da proda motocikl „Honda CX500“ i sav novac donira za lečenje Gavrila.

„'Honda CX500' za Gavrila. Opet spinalna atrofija mišića. Opet 2,5 miliona dolara. Opet prodajem motor“, napisao je Ugrešić, koji je samo zamolio ljude za retvit da bi se njegova poruka što više proširila.

Majstor za ručno izrađene i prilagođene motocikle traži od budućeg kupca da uplati 10.000 evra na račun za pomoć malom Gavrilu Đurđeviću, a onda može da dođe kod njega po ključeve.

„Obećavam da ću uvek naći način da napravim motor i doniram za decu“, dodao je Ugrešić.

Mali Gavrilo se rodio pre šest meseci kao zdrava beba ali su roditelji posle tri meseca primetili da ne pomera noge, ruke i glavu nakon čega su lekari dijagnostikovali ovu bolest. Bolest je izlečiva ali je za lečenje potrebno dva i po miliona evra.

Gavrilo se trenutno nalazi u bolnici u Tiršovoj, gde koristi nif aparat koji mu olakšava disanje.

„Da bi se izlečio, Gavrilo treba da primi lek pre nego što bude težak 12 kilograma, a u pitanju je lek koji košta dva i po miliona evra“, objasnio je njegov otac Aleksandar Đurđević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се