Читај ми!

Spremite se da, kao posetilac kuće strave, budete deo priče „Kad jaganjci utihnu“

Kuća u koju je serijski ubica Bafalo Bil, u filmu „Kad jaganjci utihnu“, namamljivao svoje žrtve, i u kojoj je snimljen veliki broj scena, uskoro će biti otvorena za posetioce.

„Bafalova" kuća, sagrađena 1910. godine u Periopolisu, predgrađu Pitsburga, ima tri sprata i 2.300 kvadratnih metara prostora. 

Nedavno je prodata, a njena unutrašnjost u suštini je nepromenjena u odnosu na ono što smo videli u psihološkom trileru Džonatana Demija, koji je osvojio pet Oskara.

Pre prodaje, agent za nekretnine, Ejlin Alan, postavila je na Jutjub snimke kuće i prostorija. 

Nakon što je četvorosobna kuća prodata pre pet godina za oko 195.000 američkih dolara, stavljena je ponovo na prodaju, i sada je njen novi vlasnik Kris Rouan, koji se inače bavi dizajnom i produkcijom, a koji ju je kupio za 290.000 američkih dolara.

Rouan planira da od poznatog „mesta horora" napravi turističku destinaciju, s planom da iznajmljuje sobe za noćenje turistima, rekao je njegov portparol za AFP.

Gosti bi mogli da obilaze kuću, uključujući podrum u kome su snimane scene otmica i zatvaranja Bafalovih žrtvi. 

Novi vlasnik kuće, planira da napravi kopiju jame u kojoj je Bil ostavljao svoje žrtve a to mu neće biti teško imajući u vidu da je specijalista za uređenje setova za snimanje serija i filmova.

понедељак, 27. мај 2024.
14° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије