Читај ми!

Rad od kuće moguć je i iz hotelske kapsule

Jedan hotel u Japanu transformisao je kapacitete za noćenje u radne prostore, u nastojanju da podstakne poslovanje posle velikog pada zarade tokom pandemije koronavirusa.

Hotel „Anšin Oiado" u Tokiju obnovio je čitav sprat u svom hotelu kako bi ljudima koji se bave kancelarijskim poslovima omogućio prostor za rad. 

Sada su u ponudi takozvane kapsule za smeštaj, koje su opremljene krevetom, ormarićima, računarskim uređajima, imaju internet velike brzine, a klijentima je na usluzi mogućnost održavanja veb konferencija.

Hotel smeštajne kabine, rađene po uzoru na prvoklasne kabine putničkih aviona, redovno tretira antibakterijskim i dezinfekcionim sredstvima, kako bi se smanjila mogućnost širenja zaraza u objektu.

U kabine se ulazi otiskom prsta. 

Gostima je na raspolaganju i veštački izvor mineralne vode, gde se mogu okrepiti kupkom.

Najnovija hotelska usluga, rezultat je preporuka Japanske agencije za turizam, koja podržava nove i smele inicijative u poslovanju tokom pandemije.

Kampanja „Idi na putovanja" podstiče domaći turizam, koji može svakako biti i poslovni, što će hotelima omogućiti da nude uslugu smeštaja u kancelarija.

U okviru kampanje, u toku su brojni popusti a akcije važe samo za državljane Japana.

Japan poziva svoje građane da budu odgovorni i da sve što mogu, obave kod kuće, što je deo mera u borbi protiv koronavirusa.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво