Debata o važnom pitanju se vodi na Tviteru: Gde žirafa treba da nosi leptir-mašnu?

Sećate se slučaja bež ili plave haljine? Društvene mreže imaju neverovatno izraženu sposobnost da u prvi plan istaknu važna životna pitanja, poput, primera radi, pandemije koronavirusa, globalnog zagrevanja, brojnih kriza u svetu, izbornih trka, društvenih anomalija i gde tačno žirafe treba da nose leptir-mašnu.

Da, mediji su prepuni vesti o pandemiji koronavirusarazvoju lečenja i vakcinezahuktavanju izborne trke u SAD, ali tu i tamo na društvenim mrežama ume da se započne i rasplamsa debata i o, na prvi pogled, nevažnim stvarima.

Tako se ovaj put povela rasprava ne o tome da li žirafe treba da nose leptir-mašne (to se, je li podrazumeva), već gde tačno treba da ih nose – na dnu ili vrhu vrata.

Mišljenja su podeljena - neki misle da je prirodno da leptir-mašne idu odmah ispod brade, dok drugi smatraju da mašna treba da stoji na kragni košulje, koja verovatno u žirafinom slučaju ne bi išla do vrha vrata, pa bi mašna stajala na dnu vrata.

Početni tvit koji je postavio ovo suštinsko pitanje, podeljen je više od 8.500 puta, a stigle su hiljade odgovora.

Iako bi se mogli zapitati čemu ovakve rasprave, možda je najbolje ne. Nego, gde vi mislite da bi žirafa trebalo da nosi leptir-mašnu?

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво