Fotograf im upropastio „najsrećniji dan u životu”

Englezi Silvija i Mark Dej baš nisu imali sreće sa izborom fotografa za venčanje. „Profesionalac” iz agencije „Freš imidžiz” je za 1.450 funti uspeo da im napravi samo 22 dobre fotografije, a njegov snimatelj je propustio najvažnije trenutke.

Svi žele da im venčanje protekne savršeno, ponekada tražeći i nemoguće od fotografa. Međutim, Silvija i Mark Dej iz Vejkfilda u Zapadnom Jorkširu, nisu tražili previše, već samo da „glave svatova i mladenaca budu na fotografijama".

Ako se uzme u obzir da od oko 400 fotografija, koliko ih je Geret Bauers napravio tokom venčanja, samo 22 mogu da stave u album, nije ni čudo što su ga tužili.

Upropastio im je najsrećniji dan u životu, tvrdi mladi bračni par. "Neke od uspomena nikada nećemo moći da vratimo."

Pa, za 1.450 funti, na koliko je glasio ugovor za foto i video materijal, morao je da se potrudi malo više.

„Njegov snimatelj je u crkvi uz psovku ispustio kameru i propustio naš dolazak na venčanje. Snimio je limuzinu koja se vrti u krug i vozača kako otvara vrata kada više nikoga nije bilo u kolima", besno priča Mark.

„Propustio je i sečenje torte, u tom trenutku je slikao leđa gostiju koji su igrali. Ali je zato na snimku ostavio kako u kuhinji mašem nožem, kao u filmu 'Psiho'", dodaje Mark.

Da sve bude još gore, fotograf je na zahvalnicama pogrešno ispisao mladino ime - Slivija umesto Silvija.

Nakon pregleda materijala, sud je odlučio da Geret Bauers mladencima vrati 500 funti i da im na ime odštete plati još 720 funti.

„Fotografije gospodina Bauersa su neprikladne, a njegova usluga bila je žalosno neadekvatna", rekla je sudija Kejt Najtingejl u Okružnom sudu Pontefrakt.

Mark Dej (48) je kratko prokomentarisao: „On je Don Kihot mladenačkog fotografisanja".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво