Читај ми!

Ljubili se dva i po dana!

Gotovo dva i po dana, preciznije 58 sati, 35 minuta i 58 sekindi, proveli su spojenih usana novi Ginisovi rekorderi u ljubljenju! Pobednici maratona u ljubljenju, popularnog tajlandskog Kisatona, i ovog puta su sa Tajlanda.

Jedan tajlanski par oborio je svetski rekord u ljubljenju na Dan zaljubljenih poljupcem koji je trajao više od dva dana, navodi se u saopštenju organizatora takmičenja.

Bolnički čuvar Ekačai Tiranarat (44) i domaćica Laksana Tiranarat (33) ljubili su se 58 sati, 35 minuta i 58 sekundi, što je nadmašilo prethodni Ginisov rekord za više od osam časova.

Par je osvojio 3.300 dolara i dva dijamantska prstena, javio je AFP.

Romantiku rekorderskog poljupca možda je narušilo to što su pravila takmičenja zahtevala da učesnici sve vreme stoje i uzimaju tečnost i hranu kroz slamke, pa čak i idu u toalet.

„Kisaton" je okončan juče, na Dan zaljubljenih, nešto pre ponoći, a par muškaraca koji su bili rekorderi u ljubljenju prošle godine (spojenih usana proveli su „samo" 50 sati, 25 minuta i jedan sekund), odustali su dva minuta pre novih rekordera jer nisu mogli više da stoje na nogama.

Organizatori su saopštili da odustaju od takmičenja sledeće godine, jer se svetski rekord na Tajlandu osvaja već treću godinu zaredom.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи