Читај ми!

Aminalon konačno u Srbiji i regionu

Pretpromocija knjige „Aminalon – Napredak“ održana je na štandu Privredne komore Republike Belorusije na 88. međunarodnom novosadskom sajmu, u prisustvu predsednika Industrijsko-trgovinske komore Republike Belorusije Vladimira Ulakoviča, predsednika beloruske Akademije nauka, akademika Sergeja Anatonoviča Čizuka, uglednih gostiju iz Belorusije i članova porodice autora – doktora Slobodana Dostanića.

Knjiga predstavlja važno naučno delo u kome su detaljno opisana iskustva pacijenata, mehanizam dejstva, kao i benefiti ovog ozbiljnog preparata namenjenog neurološkim, psihijatrijskim, fizijatrijskim pacijentima, kao i sportistima posle sportskih povreda.

Svakako lepa vest za sve verne korisnike aminalona je da je uvoznik, farmaceutska kuća „Terazije farm“, iz Sevojna, svim kupcima aminalona obezbedila poklon knjigu Napredak, koja će edukovati sve korisnike koji vrlo malo znaju o preparatu aminalon renomiranog beloruskog proizvođača „Borisovski borimed“.

Stanovnici bivšeg Sovjetskog Saveza, aminalon nazivaju superhranom za mozak.

Jedan od prvih lekara neuropsihijatara, koji je afirmisao preparat aminalon na prostorima bivše SFRJ, ugledni je srpski i jugoslovenski lekar, doktor Slobodan Dostanić, autor knjige Aminalon – Napredak.

Pomenuta knjiga će se uskoro besplatno deliti u svim apotekama u Srbiji i regionu.

Knjigu možete besplatno čitati i u elektronskoj formi na sajtu.

Preparat aminalon upisan je u bazu podataka Ministarstva zdravlja kao hrana za posebne medicinske namene. 

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се