Kvantna medicina – Medicina budućnosti

Nova grana medicine kojom mogu da se bave samo lekari koji su licencirani u Srbiji od strane našeg Ministranstva zdravlja. Lekari moraju da prođu obuku u okviru Srpskog lekarskog društva.

Mnogi tvrde da je to medicina budućnosti i da prepoznaje i začetke bolesti. Da li je kvantna medicina potpuno nova grana medicine.

Gostujujući u Beogradskoj Hronici doktor Vladimir Sinicki, specijalista radiologije i kvantne medicine rekao je da je kvantna medicina nova grana medicine koja integriše znanja i iskustva zapadne i istočne medicine, pruža najbolje iz te dve medicine i daje mogućnost pacijentima da prevaziđu bolest.

Da se izleče na bezbolan način bez štetnog delovanja lekova. Dijagnostika se može vršiti bez štetnog zračenja i kontrasta, kao i negativnih posledica za pacijente.

Mnogi tvrde da kvantna medicina može da prepozna početke neke bolesti.

„Uz pomoć aparata koji se koriste za dijagnostiku kvantne medicine možemo da vidimo predispoziciju oboljenja, jer mi snimamo elektromagnetne talase naših ćelija tkiva i organa. Svaka bolest ima četiri faze. U prvoj fazi bolesti imamo poremećaj elektromagnetnog polja u ćeliji, u drugoj fazi dolazi do poremećaja informacija između ćelija, treća faza je biohemijska faza, a četvrta faza je faza manifestacije bolesti“, napomenuo je doktor.

Kod kvantne medicine nema ograničenja u starosnoj granici pacijenta.

„Prvo razgovaramo sa pacijentom i uzimamo anamnezu, posle toga se obavlja termovizijski skener, gde snimamo toplotu pacijenta ili infracrveno zračenje, to nije štetno. Posle ovog snimanja primenjuje se biorezonantni skener, pregled je pouzdan. Tačnost pregleda je oko 90 odsto. Svaka ćelija pacijenta ima kodiranu frekvenciju elektomagnetnog polja“, rekao je doktor Vladimir Sinicki.

Takođe je dodao da bi bilo dobro da kvantna medicina bude deo našeg zdravstvenog sistema, jer u roku od sat vremena imate skrining celog tela.

broj komentara 7 pošalji komentar
(utorak, 22. sep 2020, 05:31) - anonymous [neregistrovani]

Cista prevara ..

Bio sam na kvantu to je cista prevara u medicini to je placebo efekat kod pacijenta .. nemojte gubiti vreme na te sarlatanske obmane .. to sto se bazira na ciscenju organizma od takozvanih parazita uradite na prirodan nacin ishranom i zdravim zivotom uz preparate za ciscenje organizma .. da se ja pitam oduzeo bih im dozvole ..pritom se ne razumeju u medicinu ama bas nista .. a svi su navodno bili u medicini pa to napustili kao tu se rade prevare jok tu su uocili da takvim ljudima se moze manipulisati bolje ..

(subota, 15. avg 2020, 19:06) - anonymousVerica Jankovic [neregistrovani]

Kvantna medicina

Moje iskustvo sa magnetima je jako pozitivno. Naime imam masazer CI master koji ima magnete i ukljucuje se na struju kad vibrira a stavljaju se stopala na te magnete. Pre 4 godine imala sam trn u peti, bilo je jako bolno i tesko sam hodala zbog toga nekih 4,5 meseca. Lekari su mi savetovali da idem na neke vezbe ali su mi zakazali tek za mesecipo dana. Saznala sam da su te vezbe na magnetima i struju, ja se setila mog aparata da pokusam da vezbam nekih 10 dana 2x dnevno. Za divno cudo bol je prestao i za 4 godine nikada se nije vratio iako mi je lekar rekao da ce se vratiti. Toliko o mom predivnom iskustvu.

(ponedeljak, 16. dec 2019, 17:13) - Relja [neregistrovani]

Kvantna

U mom slučaju je pomoglo heliko bakterija i još neki paraziti, pridržavanje saveta u ishrani i terapije. Dobro se osećam i nemam ranijih tegoba.

(sreda, 04. dec 2019, 00:27) - anonymous [neregistrovani]

Vizionarstvo

Kako god da se zove, reč je o pravom načinu dijagnostikovanja i lečenja. Fokus je na uzročnicima, ne posledicama. Bravo.

(sreda, 04. dec 2019, 00:22) - Вибрирајући трилер [neregistrovani]

Не могу да верујем

да се Министарство здравља и Српско лекарско друштво баве и афирмишу ову псеудо-научну грану псеудо-медицине. Може бити да је овај господин добио неко решењце да неће бити утамничен, које он претставља као афирмацију и лиценцирање ове псеудо-медицине од стране државе. Ако то није у питању, онда сам дубоко разочаран у државу.

(utorak, 03. dec 2019, 21:00) - David [neregistrovani]

Cista prevara

Ne mogu da verujem da RTS portal objavljuje vest koja podrzava prevaru zvanu 'kvantna medicina'. Jedino sta povezuje kvantnu medicinu i nauku (a narocito kvantnu fiziku) je njeno ime.

(utorak, 03. dec 2019, 20:56) - anonymous [neregistrovani]

Kvantna medicina je prevara

U svetu je mnogo šarlatana koji manipulišu bolesnim ljudima - „leče“ ih magnetnim poljima, „kvantnom medicinom“, „rezonantnim“ oscilatorima! Nauka je utvrdila da magnetna polja u zemaljskim uslovima slabo deluju na ljude i ne leče ih. Takođe, navodna Kvantna medicina (KM) nema nikakvo naučno, eksperimentalno, teorijsko i metodološko utemeljenje! Niko od tih lekara ne zna šta je to kvantno u KM i zašto taj naziv? Finansijska prevara! Na KM „klinikama“ su pregledi 150-200 evra, a da kao terapiju daju pacijentima da nose ogrlicu sa čipom na kojem su podaci „ispitivanja“ na „kvantnim“ aparatima!! Besmislica je, da čip sa podacima leči! Protokoli pregleda tih „kvantnih lekara“ su bez suštinskog sadržaja, jer iza njih ne stoji nikakva stručna lekarska dijagnoza. Ljudi, klonite se medicinskih šarlatana, koji vas leče beznačajnim magnetnim poljima, mističnim „rezonatorskim“ uređajima i šarlatanskom (i nepostojećom!) kvantnom medicinom! U Nemačkoj „doktori“ KM moraju da na svojim sajtovima napišu da su njhove tvrdnje neproverene. Ovo Vam piše fizičar koji je porodično okružen vrhunskim lekarima.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">