Читај ми!

Preminula Kristin Mekvi, pevačica i tekstopisac grupe „Fleetwood Mac“

Kristin Mekvi pevačica i tekstopisac grupe "Fleetwood Mac", preminula je u 79. godini, u bolnici, saopštili su članovi njene porodice.

Napisala je neke od najpoznatijih pesama grupe, uključujući hitove Little Lies, Everywhere, Don't Stop, Say You Love Me i Songbird.

U grupi „Fleetwood Mac" provela je oko 28 godina, sa razmacima. Ponovo se vratila u grupu 2014. godine.

U saopštštenju su članovi porodice naveli: „želeli bi smo da svi čuvaju Kristin u svojim srcima i da se sećaju života neverovatnog ljudskog bića i poštovanog muzičara koji je bio univerzalno voljen".

Britansko-američki rok bend, osnovan u Londonu 1967. godine, prodao je više od 100 miliona ploča širom sveta, što ih čini jednom od najuspešnijih grupa.

„Ona je bila najbolji muzičar koga je neko mogao da ima u svom bendu i najbolji prijatelj koga je neko mogao da ima u svom životu. Bili smo tako srećni što smo je imali u našim životima. Pojedinačno i zajedno, duboko cenimo Kristin i zahvalni smo na neverovatnim uspomenama koje imamo. Ona će jako nedostajati", napisali su članovi benda na Tviteru.

Uprkos burnoj istoriji grupa „Fleetvood Mac" bila je jedna je od najpoznatijih rok bendova 1970-ih i 80-ih. Članovi benda bili su: Mik Flitvud, Kristin i Džon Mekvi, Lindsi Bakingham i Stevi Niks.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво